Transport, plaatsen en aansluiten

verplaatsen caravan of chalet
Caravan Transport

Hutten Totaal Recreatie is in het bezit van een eigen vrachtwagen combinatie. Deze combinatie is voorzien van de juiste benodigdheden om uw caravan of chalet op een juiste en verantwoorde manier te vervoeren.

Ook de begeleiding en juiste vergunningen kunnen wij voor u verzorgen zodat uw caravan of chalet op een veilige manier van A naar B wordt vervoerd.

Kortom, het vervoer van uw caravan of chalet door heel Nederland is bij ons in goede handen. Ook het vervoer naar het buitenland behoort tot onze opties.


verplaatsen caravan of chalet
Plaatsen, stellen en aansluiten:

Het vakbekwame team van Hutten Totaal Recreatie kan het plaatsen van uw caravan of chalet realiseren. Met een speciaal geprepareerde tractor plaatsen en stellen wij met de meest grote zorg uw caravan of chalet op de door u gekozen plek. In sommige gevallen is het nodig om een telekraan in te zetten bij het (ver)plaatsen van uw chalet of caravan. Ook deze service bieden wij.

Bij het plaatsen kunt u ervoor kiezen om uw caravan of chalet verdiept of anderszins te plaatsen en te stellen.

Het aansluiten van uw chalet behoort tot onze specialiteiten. Ons team heeft ruime ervaring op dit gebied en beschikt over de juiste kennis om uw caravan of chalet aan te sluiten (bijvoorbeeld op riool, gas, water, elektriciteit en/of cai).

Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.